5 tjänster som streamar sport

Sportvärlden är väldigt stor och du som har ett sportintresse har antagligen upptäckt streamingtjänster där du kan kolla på dina favoritsporter. Idag finns det en hel del olika tjänster du kan välja när du vill titta på sport. Vilka sporter eller turneringar som sänds på de olika tjänsterna kan dock variera en hel del. Därför är det viktigt att du kollar upp vilka tjänster som erbjuder dina favoritsporter innan du väljer en tjänst att använda.

För att göra det lite lättare för dig har vi tagit en titt på några av de tillgängliga streamingtjänsterna för sport och listat fem av dessa som vi anser är bland de bättre.

1. Viaplay Sport

En väldigt populär tjänst är Viaplay och hos denna kan du välja mellan olika paket som innehåller ett antal kanaler och genrer. Bland TV-paketen finns det ett sportpaket som du kan välja om du vill ha ett utbud som består främst av sport. Självklart ingår det lite annat också, men sporten är det som dominerar detta tv-paket. Du kan även få tillgång till vissa sporter när du väljer bland de andra tillgängliga paketen som Viaplay erbjuder. Dock är sportkanalerna mer begränsade i dessa val.

En stor del av alla sportkanaler stödjs dessutom av HD och de har även rättigheter för Formel 1, Champions League samt NHL. En nackdel med tjänsten är att om du väljer ett baspaket kan du inte lägga till sportkanalerna till detta.

2. CMore sport

CMore är ett annat alternativ ifall du letar efter en tjänst som kan streama sport. Denna tjänst är kanske mest känd för sina filmpaket, men de har även sportpaket tillgängliga. Ifall du väljer ett av baspaketen som finns kan du sedan välja om du vill ha tillgång till olika sporter, och hur mycket av sporten du vill ha. Det finns vissa paket som innehåller sport från hela världen, ofta livesport. Det kan vara allt från La Liga och flera landslagsmatcher till NHÖ. Det finns även speciella sportpaket där majoriteten av innehållet är sport. Du kan streama ditt innehåll från tjänsten på de flesta enheter. Idag har nämligen många streamingtjänster anpassat sig efter både mobil, dator, surfplatta och TV.

3. Discovery+

Skulle du älska de större mästerskapen? Då kan Discovery Plus vara det bästa alternativet. De är väldigt hängivna i sportintresset och de har till och med köpt upp rättigheterna under 2018 Vinter-OS. Streamingtjänsten är väldigt populär och erbjuder ett väldigt brett utbud. Sportutbudet är väldigt stort, men tjänsten har även en hel del annat innehåll du kan välja mellan. Discovery+ Sport ger dig dock möjlighet att se bland annat Allsvenskan om så önskas. Tjänsten erbjuder både derbyn, livesändningar men även andra intressanta sporthändelser. Det finns även sportrelaterade program, som Närmare Svenska Mästarna – Djurgårdens IF vilket är en dokumentärserie. Du får i denna följa med de olika spelarna och laget i realtid.

4. Allente

Allente är en relativt ny tjänst som finns här i Sverige. Den skapades genom att man slog ihop Viasat och Canal Digital. Det sägs att Allente även är en av de största TV-abonnemangs leverantörer i världen. Här kan du kort sagt få tillgång till fantastiska sportkanaler och matcher från hela världen. En stor del av utbudet är dessutom i HD.

5. Unibet

Sista tjänsten vi vill nämna är lite mer unik eftersom det är en hemsida där du egentligen spelar betting på sport. Dock är det många som anser att Unibet är en bra källa när du letar efter sportstreaming. Du kan dock välja att endast följa olika matcher utan att satsa några pengar vilket många personer väljer att göra. Utbudet är dessutom väldigt stort och för dig som har liten budget är detta ett av de mer prisvänliga alternativen. En bra sak att tänka på är att Unibet fungerar bäst på dator eller mobil eftersom det är en bettinghemsida och inte en likadan tjänst som till exempel Viaplay.

Lämna en kommentar