Lite om Boxer Play

Boxer Play – Tiden för att titta på linjär tv är för de flesta förbi. Det är inte så mycket som ses vid en speciell tidpunkt nu längre utan det mesta går att streama när man helst vill och kan. Det gör tv-tittande så mycket lättare och mer njutbart. För nyare generationer kommer det antagligen vara svårt at förstå att alla tittade på samma program samtidigt förr i världen. Ett sätt att avnjuta bra streaming är genom Boxer Play.

Robert är en ikon

De flesta känner nog igen Boxer-Robert när de ser honom. Denna fiktiva karaktär som dyker in i TV-rutan och säger ”Hej, Robert här” och berättar om nya satsningar från Boxer. Faktum är att han är över 20 år gammal och en sällsynt framgångsrik remklamkaraktär. De flesta försvinner efter ett tag men Robert har stannat kvar. Förr så var Boxer bara verksamma innan just Boxer-tv men nu har de alltså även gått över till att kunna erbjuda streaming genom Boxer Play. Med Boxer Play kan du titta på allt utbud i hela EU och såklart kan du titta när du vill och hur du vill. Det inkluderar, datorn, tv:n, paddan eller mobilen. Är det så at det är något direktsänt så kommer du att kunna se det också.

De erbjuder ett stort utbud av serier, filmer och dokumentärer och du kan pausa när du vill för att enkelt kunna gå tillbaka senare och fortsätta där du slutade. Det går att koppla upp 5 enheter samtidigt vilket kan vara skönt i en familj där alla inte vill titta på samma sak. Det är sällan så att tonårsbarnen och föräldrarna vill titta på samma sak och kanske vill även den minsta ha sina egna kanaler. Inga problem när det finns 5 enheter i huset och 2 kan samtidigt vara uppkopplade på Boxer Play.

Vad kostar det?

Boxer Play ingår i ditt tv-paket så själva Boxer Play betalar du inte för. Det du måste välja melan är alltså olika tv-paket. Det avgör du själv beroende på vad det är egentligen du vill titta på. Det minsta är det som kallas TV Flex 8 och då får du hela basutbudet plus 8 kanaler du själv kan välja. Det ger en härlig frihet och med så många som 8 valfria kanaler kan alla i familjen få något de vill ha. Det kostar 99 kronor i månaden med ett kampanjpris. Inga av Boxers paket har någon startavgift utan det är bara själva månadskostnaden som kostar.

Paketet över Flex 8 är Flex 16. Det är egentligen samma sak bara att du får välja dubbelt så många kanaler. Du kan fortfarande titta var du vill och när du vill. Utöver detta finns det något som heter TV Mix och Tv Max. Tv mix ger dig en blandning av de populäraste kanalerna i Sverige och med TV max får du allt som finns på marknaden. Tv mix kostar 149 kronor i månaden och tv max 189 kronor i månaden. De är alla kampanjpriser och gäller i 12 månader. Originalpriserna ligger högre men fortfarande på en rimlig nivå.

Massvis av populära serier

Med Boxer Play kommer du aldrig att ha en tråkig kväll. Du kommer alltid att hitta något att titta på. Paralympics som pågår efter olympiska spelen kan du se på Boxer play, hela TV-utbudet med program som Malou efter tio kan du se på Boxer Play och både svenska och amerikanske serier. Vad sägs som Dexter, Family Guy och South Park? Det är bara en liten bråkdel av alla serier och dokumentärer du kan se. Du kan alltid testa och se om Boxer Play är något för dig, antagligen är det så.

Vanliga frågor om Boxer Play

När kommer Boxer play till Apple TV?

Efter att Boxer play flyttat in till Tele2 play ska det finnas tillgång till allt som tidigare låg under Boxer play i appen och sedan tillgängligt via Apple TV.

Lämna en kommentar