C More – film, serier och sport

C More är en TV- och streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud med både kanaler, filmer, sport och serier. De erbjuder allt från amerikanska komedifilmer till svenska deckare och barnfilmer, därför passar denna streamingtjänst till de allra flesta personer. C More går att streama både via telefon, tv, surfplatta och dator och man kan dessutom streama på flera enheter samtidigt om man till exempel är flera i familjen som vill se olika program. Dock gäller det inte för alla C Mores paket. För en fast månadskostnad får man streama hur mycket film man vill. Man kan också ladda ner filmer, vilket är bra eftersom man då kan se filmen i offlineläge och då krävs det inget internet. Med C More kan man alltså få underhållning var man än befinner sig.

C More erbjuder olika paket

C More erbjuder fyra olika paket för att man ska kunna hitta det bästa alternativet och det som passar en bäst. De paket som de erbjuder är C More, C More TV4, C More mycket sport och C More allsport. Sportpaketen är givna för de som älskar sport och tittar på mycket sport, men om man däremot inte är så sportintresserad är C More att rekommendera. Om man inte har TV4 och tycker om att titta på TV4 så bör man välja C More TV4, där kanalen TV4 ingår. Man har alltså tillgång till massvis med filmer och serier, samt kanalen TV4 om man väljer paketet C More TV4. Med C More TV4 kan man också titta på program i efterhand som man har missat på TV4 och då kan man streama programmet eller programmen helt utan reklam. C Mores billigaste paket är C More och det är främst för dem som enbart vill se filmer och serier, då man inte har tillgång till varken sport eller TV4.

Avsluta tjänsten när man vill

C More har ingen bindningstid och är man inte är nöjd med tjänsten så kan man alltså avsluta den när man vill. Man kan enkelt avsluta tjänsten via C Mores hemsida och/eller app, där man också kan byta abonnemangsform om man hellre vill det. Det är lätt att navigera både i appen och på hemsidan och man kan hoppa mellan de olika paketen när man vill. Med ett enkelt knapptryck kan man välja det paket som man vill ha och kan börja titta på till exempel sin favoritsport direkt. Månadsbetalningen dras enkelt från kontot och man behöver inte tänka på någonting.