Discovery+ – Streamingtjänst med något för alla!

Discovery+ är en streamingtjänst där man kan streama det mesta. De har ett brett utbud av kanaler, sport, filmer och serier för att man ska få den bästa upplevelsen när man tittar på film. Med deras breda utbud så kan man hitta något som passar för alla. De samlar innehåll från både svenska och världens största tv-kanaler. Just för att man ska finna det man letar efter. Det innebär att man får en streamingtjänst i världsklass med kanaler så som kanal 5, kanal 11, TLC, Discovery Channel, Eurosport och mycket mer. Det är varierande kategorier, allt från spännande kriminalfilmer, till gripande dokumentärer och spännande underhållning.

Discovery+ erbjuder hela sex olika paket

Det som är speciellt med Discovery+ är att de erbjuder hela sex paket, för att man ska hitta ett paket som matchar ens förväntningar. Dessutom erbjuder de ett gratis-paket, där de valt ut ett innehåll som man kan titta på, helt utan kostnad. De andra paketen som de erbjuder är underhållning, live, live + TV, total, samt total + C More sport. När man tecknar någon utav dessa paket hos Discovery+ så betalar man en viss kostnad varje månad beroende på vilket paket man väljer. Man kan närsomhelst uppgradera eller nedgradera sitt paket, vilket innebär att tjänsten är mycket flexibel. Det finns heller ingen bindningstid och man kan alltså avsluta tjänsten när man känner för det.

Discovery+ olika paket

Med paketet underhållning får man tillgång till all underhållning och alla dokumentärer. Dessutom får man tillgång till exklusiva förhandsvisningar. Om man istället väljer live så innebär det att man har tillgång till kanaler och OS i Tokyo. Givetvis får man även tillgång till underhållning och dokumentärer även i detta paket. Med paketet live + TV får man tillgång till Discovery+ kompletta TV-paket, samt SVTs kanaler. Förutom det får man även tillgång till underhållning, samt dokumentärer. För den som är lite sportintresserad är paketet total att rekommendera eftersom man får tillgång till hela Allsvenskan och Superettan, samt allt ovanstående som ingår i de andra paketen. Om man däremot är mycket sportintresserad och samtidigt vill ha tillgång till filmer, kanaler och serier så är paketet total + C More sport paketet man ska välja. I detta paket får man tillgång till all sport, samt underhållning, dokumentärer, kanaler och live-TV.

Discovery+ gratis

Som ovan nämnts så erbjuder Discovery+ ett gratispaket. Med det får man tillgång till Discovery+ utan att behöva betala någonting. Skillnaden från de andra paketen är att man inte har samma utbud. Men det finns givetvis mycket att välja mellan i alla fall om man väljer gratispaketet. Att de erbjuder en gratis streamingtjänst är väldigt unikt eftersom de flesta tjänster kostar. Det innebär att man inte behöver tänka på att det kommer dras pengar varje månad och man kan liksom alla andra paket säga upp tjänsten när man vill. Det är ett bra alternativ om man vill testa tjänsten utan att betala något för den. Och om man dessutom inte är intresserad av sport så har man alltså tillgång till en gratis streamingtjänst när helst man vill se på underhållning och/eller dokumentärer.

Lämna en kommentar