Streama trav i HD

Vill du se trav så går det dels att se på plats och följa med i spänningen som finns där. Har du aldrig varit på en travbana så tycker jag att du ska ta dig till en för at kunna uppleva spänning på plats. Det är roligt att gå till luckan där du lägger dina spel och sedan följa hästarna när de springer i realtid. Det går att göra hemifrån soffan också dock och det går att se i stort sett all trav som finns. Förr när det bara fanns trav på tv så var utbudet begränsat men nu går det att streama sport och även trav och det öppnar upp för möjligheter att se all trav som inte riktigt fanns förut. Internet är fantastiskt på många sätt.

Du kan streama på olika sajter och det beror på vilket trav du vill titta på. TV4play har mycket trav och galopp och de har sändningar varje helg i stort sett. Sedan så finns det större paket att köpa på andra tjänster som till exempel Cmore och då kommer du att kunna välja bland ännu mer trav. Det finns olika paket att välja mellan och beroende på vad du vill se så kommer du att betala en fast summa varje månad. Du kan också välja att hoppa mellan olika paket. om du vet att du tittar på mycket mer sport på låt säga vintern så kan du köpa till ett större paket där än du kanske behöver på sommaren. Det väljer du själv. Fördelen med att streama sport är att det väldigt sällan är begränsande vad gäller geografi. Du kan titta på trav från USA, Frankrike, Sverige och andra ställen och det vidgar vyerna och gör antagligen att ditt intresse och kunnande blir större.

Något som hör trav till är bettandet. Att sätta en slant på den häst man tror kommer att vinna höjer stämningen och intresset något. Det finns massvis av sajter där du kan betta och tävla mot dig själv och dina vänner. Tänk på att inte spela med pengar som du inte har utan bara det du kan förlora. Om du hamnar i en situation där du spelar och det blir ett problem finns det en hemsida som heter spelapaus.se och då stoppar du dig själv från att spela överallt på alla spel. Det kan du göra tidsbegränsat eller till och med livet ut om du vill.

Lämna en kommentar